Naam

Wachtwoord

Paswoord vergeten?
about Me
Nederlands

Nooit werden meer foto’s genomen dan ooit. Deze worden gedeeld via sociale media, verstuurd via mail, bekeken via smart-phones en tablets. De digitale mogelijkheden zijn enorm en scheppen nooit eerder geziene mogelijkheden. De vraag is in hoever deze beelden een doel bereiken en met welk doel ze bewaard blijven?

Fotografie personaliseert de beleving van het beeld en is op vandaag een grote uitdaging.
Oog hebben voor de dingen en zien wat anderen niet opmerken is de boodschap. Dit gegeven omkaderen in een sfeer van mooiheid om achterna te genieten van de vergane momenten, dit in de eerst plaats voor onszelf maar ook om te delen met anderen.

Op de leeftijd van 16 jaar kocht ik met mijn eerste spaarcenten mijn eerste kleinbeeld fototoestel, een spiegelreflexcamera. Een apparaat die me nooit meer zou verlaten. De Canon TLB– TX – F1… werd later vervangen door een Nikon gamma.
Zeer laat en omwille van kwaliteitseisen stapte ik over van analoge naar digitale fotografie waarvan hier diverse collecties samengebracht werden in rubrieken. Oude analoge beelden werden gedigitaliseerd met de duidelijk kwalitatieve minpunten als gevolg. Je merkt ze zeker op maar ze maken deel uit van mijn verhaal.

Geniet van deze site die gaat over een levenslange hobby. Het toont eigen belevingen en interesses. Het is een nooit afgewerkt ensemble van documenten en creaties die maandelijks blijft aangroeien.

Elk commentaar is welkom. Positief is leuk, negatief is leerrijk.

Stefaan Delbaere